Sanitaire installaties voor particulieren en bedrijven

Aqua-Comfort plaatst waterverzachters en regenwatervoorzieningen bij je thuis, maar evengoed zorgen we voor de volledige sanitaire installatie in bedrijfsgebouwen in Lubbeek en regio.

Watermeting en waterontharding

Wil je de kwaliteit van je drinkwater verbeteren? Een waterverzachter maakt van je leidingwater ‘zacht water’ door de overtollige kalk eruit te filteren. We komen graag bij je langs om eerst de waterkwaliteit op te meten. Dat zorgt ervoor dat we (in tegenstelling tot veel van onze collega's) altijd een correcte oplossing op maat kunnen aanbieden. De meting zorgt er immers voor dat we je een waterverzachter kunnen voorstellen die gericht is op je persoonlijke behoeften.

Regenwater­voorzieningen

Meer en meer woningen worden vandaag uitgerust met de nodige installaties om regenwater te hergebruiken. Een milieuvriendelijke oplossing waarmee je bovendien heel wat bespaart op je jaarlijkse waterfactuur. Vanaf 2023 is het trouwens verplicht om een regenwaterput te plaatsen bij een grondige renovatie.

Op Aqua-Comfort kun je rekenen voor een totaaloplossing. We installeren al het nodige om zo efficiënt mogelijk het regenwater op te vangen, te bewaren, indien nodig te zuiveren en te gebruiken in combinatie met je sanitaire voorzieningen.

Installaties voor bedrijven

We nemen graag de waterhuishouding van bedrijven, scholen of overheidsgebouwen onder handen. Waterleidingen, toiletten en sanitaire blokken, centrale verwarming, waterontharding of een regenput: zowel bij nieuwbouw als voor de renovatie van bestaande structuren kun je ons aanspreken.

Daarbij ligt de nadruk vooral op functionaliteit, maar ook als het wat meer luxe en prestige mag uitstralen, vind je bij Aqua-Comfort zeker en vast je gading. Maak een afspraak en vertel ons wat we voor je kunnen doen.

 

Recente realisaties

Vraag een vrijblijvende offerte

Leg ons je project voor via de contactpagina en je krijgt van ons een geheel vrijblijvende offerte. Of maak een afspraak in onze toonzaal om je wensen te bespreken.